Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, е поредното доказателство, че крушата не

...
Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, е поредното доказателство, че крушата не
Коментари Харесай

Как Мадона приема, че синът ѝ носи рокли

Лурдес Леон, дъщерята на Мадона,  е следващото доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото. 25-годишната дама нееднократно попада в полезрението ни с провокативното си държание. Но този път ползата ни е притеглен от едно от другите деца на Кралицата на попа.
 Мадона на 64
Мадона в 31 обстоятелството

Защото Кралицата на попа през днешния ден има рожден ден

Дейвид Банда е единствено на 13 месеца, когато през 2006 година Мадона и Гай Ричи го осиновяват. От Малави, родината на момчето, певицата осиновява и три девойки - Естер, Стела и Мърси. Тях също постоянно виждаме на фотосите, които споделя.

Още предходната година Мадона притегли вниманието ни към сина си, като показа в своя Instagram профил едно забавно видео, на което виждаме Банда в много необикновена светлина. В късото клипче, което Мадона с горделивост разкри,  осиновеният й наследник се разхожда в дълга рокля в дома им .

Година по-късно наподобява, че синът ѝ освен продължава да носи рокли, само че и се усеща все по-уверено в тях. 

В The Tonight Show на Джими Фалън Мадона показа, че нейният 16-годишен наследник Дейвид Банда освен носи нейните облекла, само че и наподобява по-добре в тях от самата нея.

" Той може да носи всевъзможни облекла и да наподобява съвременен ", признава тя пред водещия. 

" Дори е досадно. Той носи моите облекла и наподобява по-добре в тях от мен. Може даже да облече рокля и отново да наподобява като мъж. "

Мадона даже предвижда, че е въпрос на време синът й да стане известен и самичък да гостува в шоуто на Джими Фалън, защото съгласно думите й момчето има всичко належащо, с цел да стане огромна звезда.

От Daily Mail напомнят, че съвсем неотдавна Мадона и нейният наследник бяха в светлината на прожекторите, когато се появиха на боксов мач дружно.
 Мадона, Джими Фалън, украшение за зъби и какво си подари певицата за рождения ѝ ден
Какво си подари Мадона за рождения ден

Певицата е същински експериментатор в модата

Дейвид избра алена рокля на adidas и Gucci, повтаряйки облика на майка си, в който тя се появи на премиерата на кино лентата " Безсъници в Сиатъл " през 1993 година А по-рано Дейвид провежда домашно фешън ревю в бяла копринена рокля на Mae Couture.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР